Startsidan   Om projektet   Kontakt Beställ Arkiv  


Dagen T

Skojar ni eller? Dagen har kommit. Dagen D - fast på ett positivt sätt. Tryckdagen, så kanska dagen T?
 
Allt småpill är klart, jag satt precis och gjorde klart det sista. Lite halvt överexalterad samtidigt som jag inte kan fatta att det faktiskt ska hända, att dagen äntligen har kommit. Snart har jag något verkligt att visa upp. Så säg nu till alla ni känner att beställa sin kalender hos mig!
 
Bjuder på en affisch jag ska sätta upp runt om i staden idag.

Me and my new found friend?

Tog en paus från allt och gick och träffade Bingo Rimér igår. Kände att det var dags att få träffa honom i person, så länge som jag suttit och drägglat över hans bilder. Fortfarande lagom starstruck, så här dagen efter också.
 
Utöver att träffa honom igen, så sitter jag och längtar till imorgon. Ska småpilla klart på layouten ikväll sen ska allt vara klart(!!!).

Dunderkaffe

Dundermötet gick dunderbra. På måndag går vi i tryck! Bara smådetaljer kvar, vilket jag har gjort klart, så nu gäller det bara att bestämma mig för hur jag vill att baksidan ska se ut. Börjar få kläm på det.
 
För övrigt sitter jag i K10 och dricker kaffe så att det sprutar ur öronen på mig med mina  klasskamrater. Mer uppdatering än så har jag egentligen inte. Så ni får helt enkelt nöja er.
 
Smygreklam för ett företag som blev något annat sen (EVRY One Halmstad).

Dunderlogga - dundermöte

 
Jag vill skicka ett dundertack till Daniel Karlén som träffade helt rätt när han hjälpte mig med att fixa en logga till mitt UF-företag.
 
Update: dundermötet med Håkan blev framflyttat till imorgon på grund av sjukdom. Skickar ut ett "krya på dig" till Håkan, när jag ändå är på't! (Dunder-någonting verkar vara mitt nya ticks. Hoppas att det inte är allt för jobbigt för er.)

Mångsysslaren Jossan

Den mångsyssliga sidan i mig har visat sig igen. Här sitter jag i (älskade) K10 och gör klart layouten till kalendern, mailar, kladdar, tassar runt på tårna, twittrar(!!) och diskar efter mina fina klasskamrater. En sak kan jag säga er, de är bra på att samla glas från matsalen, men de är då inge bra på att diska efter sig! (Säg inget till mattanterna...)
 
Kidnappar en viss persons vantar gör jag också. Glömmer man kvar sina saker får man räkna med att man får leta efter det när man ska hämta det igen. Funderar på tt göra en skattkarta...
 
Måste ringa Håkan! Han är en sån där person som tar ledigt, till och med, från sin mail på helerna.
 
På måndag smäller det nog! Pang!

Monter-vadå?

"Step outside the monder" är uppgiften till mässan (Våga Vara Egen 2013) den 15 mars. Ju mer hon pratade om det, desto mer nervös blev jag inför det. Beställningarna rullar in redagn nu och den här mässan kommer att vara ett ypperligt tillfälle för att få ännu sålt! Massa planerande som måste göras! Hur ska det se ut? Vad f*n ska jag ha för logga? Hur ska jag göra när jag behöver gå på toan och/eller äta - man får inte lämna mondern tom. Eftersom jag är ensam med mitt UF kan detta bli lite knivigt...
 
Bjuder på en ofin mobilbild från info-mötet jag var på idag.

Kraschbrak och kollage

Typ så här ser jag ut när jag inte kan sova...
 
Det mest irriterande i hela världen måste nästan vara att gå och vänta på något (i detta fall ett mail) som aldrig kommer. Och när det väl kommer ett stiger spänningen högre och högre från och med det att telefonen surrar (ja, jag lever i min mail i telefonen) till dess att man ser att det är reklam-mail och den kraschar i golvet.

Jag gnor som en gnu

"Oj! Du har ju gnott som en gnu! Hoppas du har kalendern
färdigredigerad nu så att du fick lite jullov också!"
 
Hej alla glada där ute!
 
Kommentaren ovan är från fröken Agneta, min handledare för det här projektarbetet, som hon skrev till inlägget där jag berättade att jag hade varit stressad "som en gnu" och inte egentligen vet hur man är ledig. (Ps. Jag vet att det är konstigt, men jag är helt enkelt van vid att alltid ha något att göra. Jag gjorde dock mitt bästa på jullovet och det "turned out just fine", om vi räknar bort alla gånger jag gnällde om att jag var uttåkad...)
 
Men, för att återgå till rätt spår... Eftersom det var ett tag sen jag la några minuter här inne tänkte jag skicka en liten uppdatering på hur det ligger till i nuläget.
 
- Jag går och vankar av och an i väntan på den absolut färdiga datummallen. Den jag fick och som jag så glatt berättade om innehöll några småfel, så jag lämnade in den för rättning. Så just nu sitter jag som på nålar, mestadels hela tiden, i väntan på den nya, rättade mallen - utan stavfel och skavanker (ja, jag använder ordet "skavanker").
 
Jag gjorde nyss färdigt ett förslag till baksidan av kalendern också. Satt med det i skolan för ett tag sen men...det slutade inte lyckligt, om vi säger så då... Så jag tog en paus och försökte idag igen med ett nytt sett att se det på och det hjälpte.
 
För- och efterord är färdigt sedan ett tag tillbaka, jag ska bara gå igenom det igen och dubbelkolla om det är några stavfel eller annat. Tänkte även be mina två andra jag (alltså min syster och min mamma) att läsa igenom det åt mig och trippeltrippelkolla. (Vad heter trippelkolla fast med syffran fyra? Fyrtelkolla?)
 
Så med andra ord är det enda jag väntar på nu, för att kunna färdiställa och gå ut i tryck, datummallen. Hoppas att den kommer imorgon, vilket innebär att kalendern kan vara klar denna veckan(!!!).
 
SÅ BESTÄLL EN KALENDER, KÄRA VÄNNER. HJÄLP MIG STÖTTA CANCERFONDEN.
TUMMEN UPP TUMMEN UPP

Självklart glömmer jag något

Yes box. Mallen är färdig och mottagen. Per Tofft, som hjälpte mig med att skapa denna, har gjort ett jättefint jobb. Det blev, ärligt talat, bättre än jag tänkte mig. Jag är supernöjd!
 
Den här lektionen var därför tänkt att användas till att göra klart allt - tills jag kom på att jag glömt min hårddisk, med allting som jag behöver, hemma. SJÄLVKLART. Har man varit ledig eller? Det sitter fortfarande kvar i huvudet, ledigheten.
 
Så det får bli när jag kommer hem efter skolan idag istället. Hörs då igen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv