Startsidan   Om projektet   Kontakt Beställ Arkiv  


Things are changing

Vi är hemkomna från Budapest sen några dagar och saker har nu ändrats. Inte på grund av Budapest, visserligen, men ändå. Jag har bestämt mig för att ändra planerna med projektet en smula. Då jag insåg (insåg på riktigt, liksom, eftersom det egentligen legat "in the back of my mind" hela tiden) att en enkel fotobok inte kommer att sälja så bra som man egentligen önskar har jag nu bestämt mig för att istället göra en kalender - en fotokalender. En bild för varje månad. En mustasch för varje månad. Konceptet kommer alltså vara det samma, det är bara själva utformningen som ändras.
 
Det är fredag idag och höstlovet börjar på måndag. Nästa vecka kommer då alltså att gå till att fota. Olika personer, olika scener, olika...ja... Det som dock behövs inför den veckan är en ny mustasch. Jag klippte sönder den första när jag skulle klä ut mig till Charlie Chaplin..
 
Delar med mig av ännu en dålig mobil-bild. Charlie Chapling look-a-like.

Up and about

Som så många andra gör ibland så har jag känt mig lite fast vad gäller det här arbetet. Senaste helgen spenderades som en sjuk tjej i soffan utan lust och ork. Innan det har jag dock ingen ursäkt till att jag inte kommit längre, men nu är jag i vilket fall igång igen!

 

Jag håller fortfarande på att få tag på en kontaktperson på urologiavdelningen på sjukhuset för att se om jag får sätta upp en plansch för att få tag i frivilliga mannekänger/modeller till bilderna. Hoppas det här går vägen nu... Satte 26 oktober som sista "anmälningsdatum" för att inte detta ska ta för lång tid så att jag kan ta till plan B om så skulle behövas. Exakt, in i minsta detalj, vad plan B är har jag inte bestämt än, men det löser sig!

 

Just nu sitter jag och redigerar några av de bildern jag tog på Carolina senast (hon som så fint pryder planschen i förra inlägget) och samlar på mig lite olika idéer för rekvisita till kommande fotograferingar.

 

Allt detta blandas också med annat plugg som jag ska försöka få klart till på fredag. Vill gärna bli klar med allt innan KLASSEN ÅKER TILL BUDAPEST PÅ SÖNDAG. Längtar nästan så att det gör ont! Måste hämta väskan från vinden också!

 


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv