Startsidan   Om projektet   Kontakt Beställ Arkiv  


Dörrleverans

Levererat och klart! Nu är produktion klar och det är nu hög tid att beställa ett ex!
Fyra lådor med kalendrar. Levererade fram till dörren. Nu jäklar!
 
Men glöm nu inte; bara för att prudukten är ute betyder inte det att bloggen kommer att stå still. Jag kommer fortsätta uppdatera med information om hur det går med försäljningen och därmed insamligen till Cancerfonden. Än så länge är det rätt bra respons. Nu gäller det sista med marknadsföringen också. Nästa stopp: Högskolan!
 
15:e mars är det dags för mässa i Arenahallen också. Mässan heter Våga Vara Egen och en en mässa för Hallands UF-företag. Boka in det datumet!
 
To be continued...
 
 
Mvh Lycklig tjej

Titta, en dummie!

Titta titta vilken överraskning Håkan kom med! Levererad i en BMW till mig i skolan. De som hade så mycket annat att trycka idag så klämde han in min lilla dummie mitt i allt!
Nu ska jag bara titta igenom den, se så att jag är nöjd med allt och sen jedrans (försöker sluta svära) bär det av!

Mvh en glad dummie!

"För den goda saken"

Hittade en Tomas Ledin på Skånetryck-kontoret. Vi började prata om att även det lilla kan göra skillnad. Han berättade att han hade lagt ut ett mini-biljardbord på facebook, lagt första budet på tio kronor och skrev att för jämn slutsumma det blev för det skulle han skänka pengarna till barncancerfonden och för udda slutsumma skulle det gå till bröstcancerfonden (hoppas jag minns det rätt nu...). Det slutade med att någon köpte det för 550 kronor. Som sagt: även det lilla gör skillnad.
 
Jag berättade om mitt projekt och att det skulle gå till Cancerfonden, han smyger iväg och efter ett tag smyger han tillbaka och lämnar fram det här kuvertet till mig innehållande 150 kronor.
 
Det finns då allt vissa eldsjälar där ute.
 
Anyhow, Håkan har en resa till Stockholm bokad nästa vecka, vilket fördröjer den färdiga produkten lite till. En dummie väntas dock till början på nästa vecka och så fort han kommit hem från storstaden kommer det rulla på som på räls.
 
Mvh en glad insamlare
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv